nl fr

Over flybru

Flybru.be en Flybruholidays.be zijn een geregistreerd handelsmerk van Pala Tourisme bvba in Brussel. Het is een familiebedrijfje dat sinds 1991 actief is met verschillende reisbureaus in Brussel en Gent. Het familiale karakter zorgt voor een solide reisorganisatie die tal van voordelen en garanties biedt. Als we het dan over garanties hebben, Flybru is lid van het Garantiefonds Reisgelden waardoor je steeds de zekerheid hebt dat je reisgelden verzekerd zijn mocht er onverhoopt wat fout gaan. Onze kwaliteitslabel is dan ons lidmaatschap bij ABTO, de Associatie van Belgische Touroperators. Zij kijken nauwgezet toe op de naleving van alle relevante reiswetgeving en kwaliteitsvereisten. 
 
De bestemming Turkije kent geen geheimen voor ons team. Elke accommodatie, bezienswaardigheid of attractie is persoonlijk bekend bij ons. De jarenlange reisbureau-ervaring zorgen dat elke andere bestemming kan en zal aangeboden worden. Wij zijn volop aan het werken om nieuwe bestemmingen toe te voegen en deze online te plaatsen. Ondertussen kan je steeds een mail sturen om je wensen bekend te maken. wij zorgen voor je droomvakantie.
 
Ongetwijfeld speelt onze contacten met zowel de accommodatie-verschaffers als de vervoerders, de luchtvaartmaatschappijen en bijzonder grote rol in ons aanbod. 52 weken per jaar worden charter-vluchten voor flybru uitgevoerd door niemand minder dan Turkish Airlines, waardoor ons bedrijf de enige touroperator is die all year round charters uitvoert. Naast Turkish Airlines is onze vaste aanbieder van vliegtuigstoelen Sun Expresas dat zeker geen onbekende is vanwege de excellente service, de punctualiteit en de voordelige prijzen. Met deze joint-venture tussen Lufthansa en Turkish Airlines kan flybru kwalitatief hoogstaande vakanties aanbieden tegen uiterst interessante prijzen. 
 
Wij verheugen ons er op je snel te mogen begroeten op één van onze vakanties.
 

Goede reis! Bedrijfsgegevens
Flybru.be is een geregistreerd handelsmerk van Pala Tourisme bv
Licentie A1608
Ondernemingsnummer BE 0462.106.317
Iata 08210871
ING Bank IBAN BE22 310130820047
BIC BBRUBEBB