nl fr

MoneyBack Garantie

Reissom terug in het geval van negatief reisadvies door COVID-19

Je kijkt al zo lang uit om eindelijk jouw volgende vakantie te plannen, maar je bent bang dat je vakantie weer niet kan doorgaan bij een aangepast reisadvies en jij je geld niet terugkrijgt of een voucher in de plaats? 
Of heb je al een voucher en wil je, niet nogmaals een voucher ontvangen bij een aangepast reisadvies? Om dat onzeker en onplezierig gevoel in de aanloop naar jouw vakantie te weg te nemen, bieden wij je de "MoneyBack-Garantie" aan. 
Wij garanderen je, dat als het reisadvies voor je bestemming binnen drie weken voor vertrek wegens COVID-19 negatief wordt,  je gegarandeerd je geld terugkrijgt, ook als je betaald hebt met een voucher van een vorige reis. Dit is geldig voor alle nieuwe vakanties met vertrek tussen 01 april 2021 en 31 oktober 2021. Zelfs als de reissector wettelijk gezien alternatieven, zoals vouchers, mag aanbieden,  krijg je met onze MoneyBack-garantie je reissom teruggestort binnen twee weken nadat je reis is geannuleerd.
 

Voorwaarden

• Als voor je vakantie, met vertrek binnen drie weken een negatief reisadvies van toepassing is, ontyvang je voor je boeking van ons hierover een e-mail. 
• Hiervoor volgen wij het reisadvies van Diplomatie Belgium. Als het advies voor je reisbestemming negatief is, of enkel essentiele reizen worden toegestaan, krijgl je een volledige terugbetaling binnen de twee weken voor je vertrekdatum. 
• Deze regeling is enkel geldig voor nieuwe vakanties geboekt na 01 januari 2021 met een vertrekdatum tussen 01 april 2021 en 31 oktober 2021. 
• De hoofdboeker beslist zelf over de terugbetaling nadat hij/zij door ons is gecontacteerd. Mocht de reiziger zelf beslissen toch te reizen vervalt deze garantie en wordt het zijn verantwwoordellijkheid mocht later een volledige lock-down gelden. • We zullen het betaalde bedrag integraal terugstorten binnen twee weken na een bevestiging van de bankgegevens van de hoofdboeker.
• Voor last-minuteboekingen (vertrek binnen zes weken), die op het moment van boeken een negatief reisadvies hebben, geldt deze garantie niet. 
 

Hoe werkt onze MoneyBack-garantie?

1. Als er een negatief reisadvies wordt afgekondigd voor je bestemming en je vertrek is gepland over drie weken op vakantie, ontvang je van ons een e-mail.
2. Je wordt telefonisch gecontacteerd op het tijdstip dat je hebt aangegeven in je mail om de verdere procedure te overlopen. Je krijgt dan de optie om te herbevestigen een volledige terugbetaling te ontvangen.
3. Het betaalde bedrag wordt binnen twee weken (na ontvangst van je bankgegevens) teruggestort. 
Let op: Een terugbetaling is niet mogelijk eerder dan drie weken voor je vertrekdatum. Als het reisadvies een maand voor vertrek wijzigt, moet je wachten tot 21 dagen dagen voor vertrek voor je de terugbetaling kan aanvragen.